Returnering

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor Du/kunden modtager ordren.

Returomkostninger skal Du/kunden selv afholde og betale. 

Fortrydelse på en købt varer i vores webshop, skal senest anmeldes til os 30 dage efter købet er blevet lavet. Fra fortrydelsen skal Du/kunden senest 30 dage efter returnere forsendelsen. Overskrider anmeldelsen til os denne tidsgrænse, er der ikke mulighed for returnering af varen/varerne. 

For at undgå papir spild, har vi valgt ikke at ligge en returformular/label i kuverten, når kunden åbner den. På denne måde undgår vi at lave et overforbrug af papir.

Hvis der er ønske om returnering, SKAL man skrive til denne mail: bynorddesign@gmail.com. 

I mailen skal du gøre os tydelige opmærksom på hvilke varer/produkter der skal returneres, hvor mange varer/produkter der skal returneres, samt hvordan Du/kunden vil returnerer dem. 

Varens stand, når den sendes retur hæfter Du/kunden kun for betaling. Hvis varen er beskadiget, ved tydelige fabriksfejl eller hvis der er mangler/er noget i stykker, når du får varen, står vi inde for. 

Når den returnerede varer ankommer hos os, og vi kan se, at varen er blevet håndteret forkert og/eller beskadiget af Dig/kunden, hæfter vi ikke for nogen refundering. 

Når der er blevet skrevet til vores mail omkring returneringen, sender vi en returformular/label til dig på en mail, som du udfylder, så varen/varerne bliver klar til at blive sendt tilbage til os.